Having problem in uploading models.

I've been trying to upload my models since 3 days now and unable to do so. It never took Grabcad staffs to fix this problem really quick in the past. Why is this scenario this time then?

Answer
 
Comments 3

9 Answers

I see there are a few new models are uploaded. Then why am I unable to upload new models? I tried clearing my cache memory even. But no change. :(

 
Comments 0

It's not you. I've tried EVERYTHING. No uploads from my office machine, same at home. Different machine, different ISP, different browser, all updated, flash media player installed (latest version)... Still getting the "Sorry..." page.

 
Comments 2

There is problem with me too, but when i checked my profile the model is still uploaded.

 
Comments 0

Got it fixed atlast. Thanx to Grabcad Team :)

 
Comments 0

I just created a new account to see where is the problem. Not on my machine, definitely. It's a problem with the account. With the new account (new user name) I was able to open the upload model page instantly. So, it's not a general problem with the GC site itself, but it appears that some of the accounts are messed up for some reason. I sent an email to info@grabcad.com and I hope someone will look into it soon enough... I will delete my second account after the functionality of my current one is restored.

 
Comments 0

hmm i have the same problem guys,i sent mail to them yesterday and i got answer :)"We had temporary problems with our server. Try it again and let me know if it worked.

Thanks you," i tryed and same :P

 
Comments 0

I got a response from GC team (email) and I was assured that within a couple of hours, my account will be looked into, and fixed (if possible). I'll be back in a couple of hours to check ;)

 
Comments 0